Trycksaker

73A4088 header flip

Trycksaker

Hylte Tryck erbjuder ett stort utbud av många olika sorters trycksaker. Vi trycker både traditionella produkter på papper och storformat som vepor, banderoller och beachflaggor. Bland populära produkter märks bland annat broschyrer, kataloger, böcker, flyers, visitkort och material till butiker. Med en modern maskinpark klarar vi av de flesta typer av tryckproduktioner. Vi trycker helt enkelt det du behöver.

73A4060 offsett

Trycktekniker

Tryckeriverksamheten vilar på tre olika sorters tryck: offsettryck, digitaltryck och storformat. Din tryckrådgivare hjälper dig att välja rätt metod för dina behov. När vi tillsammans planerar för din trycksaksproduktion tar vi hänsyn till en mängd olika faktorer. Upplagan, formatet, antal sidor och materialet vi ska trycka på är några av de faktorer vi tittar på för att kunna ge dig det mest prisvärda alternativet.

Offsettryck

Den här tekniken används för många olika sorters tryckprodukter, som broschyrer, kataloger, böcker, visitkort och mer. Offsettryck passar särskilt bra när du behöver trycka stora upplagor. Det blir då en kostnadseffektiv metod. Med offsettryck får du trycksaker av mycket hög kvalitet. Tekniken ger också stor valfrihet i valet av papper.

73A1660 offsett
73A4276 digitaltryck trycksaker

Digitaltryck

Digitaltryck är en snabb och smidig tryckmetod som håller mycket hög kvalitet. Det är ett prisvärt alternativ som är passar extra bra för mindre upplagor tack vare en kort och flexibel process. Du kan enkelt kundanpassa dina trycksaker.

Storformat

Vi hjälper dig att ta fram storformat som vepor, banderoller, roll-ups, beachflaggor och stora skyltar. Du får ett fint tryckresultat i storformat i mycket små upplagor.

73A7864 storformat Croped

Kontakta oss redan idag

    Vad är du mest intresserad av?