Om oss

73A8033 header

Om oss

Vi ser oss själva som det stora lilla tryckeriet. Ett litet tryckeri med stor kapacitet och personlig service. Det spelar ingen roll om ditt projekt är stort eller litet – vi siktar alltid på att leverera en förstklassig trycksaksprodukt, i rätt tid och på rätt plats. Hylte Trycks moderna maskinpark klarar av de flesta typer av tryckproduktioner. Med vårt helhetstänkande kan vi erbjuda allt från små snabba jobb till större broschyr- eller katalogproduktioner som ska adresseras och skickas ut.

Hylte Tryck – ett tryggt val

Det ska vara tryggt att jobba med oss. I vår trygghetsgaranti

kan du läsa mer om vad det innebär roll om ditt projekt är stort eller litet – vi siktar alltid på att leverera en förstklassig trycksaksprodukt, i rätt tid och på rätt plats. Våra kunder vet att vi inte tar på oss ett jobb som vi inte levererar med hundraprocentig precision och kvalitet.

73A3948 hallbarhet croped

Med hållbarhet i fokus

Grunden i vårt hållbarhetsarbete är att alla trycksaker produceras i Sverige under trygga förhållanden och på miljöcertifierat papper. Vårt mål är att minimera vår klimatpåverkan så mycket det går, med genomtänkta materialval, minskade transporter och effektiv logistik.

Vår historia

Vårt tryckeri såg dagens ljus 1938. Platsen för vår verksamhet, Hyltebruk, har under generationer präglats av vår hantverkarkultur. Att vara ett landsbygdstryckeri innebär att vår verksamhet genom åren också genomsyrats av lokala värderingar och en omtanke om våra kunder som kanske är svårt att hitta någon annanstans. Våra medarbetare har jobbat här under lång tid och format verksamheten med kundernas behov i fokus.

Hylte Tryck är en del av Welandkoncernen.

73A5797 historia croped

Kontakta oss redan idag

    Vad är du mest intresserad av?