Nyhetsarkiv


 • Öppettider i sommar

  2018-06-01

  Hylte Tryck önskar alla kunder och samarbetspartner en skön sommar. Vi kommer att hålla stängt vecka 28 till 30.

  Glad sommar önskar vi på Hylte Tryck!

  Glad sommar

 • Ledig tjänst - Säljadministratör

  2018-02-08

  Hylte Tryck är det trygga tryckeriet med eget bokbinderi. Vi har varit i tryckeribranschen sedan 1938 och historien har gett oss en djup kunskap. Vi står på stadiga ben med stabilt ägarskap. Våra tryckkunskaper är gedigna. Ett ovärderligt arv som förvaltats och förfinats från generation till generation. Hylte Tryck ingår i Welandkoncernen.

  Vi söker nu en Säljadministratör till Hylte Tryck

  Arbetsbeskrivning

  I rollen som säljadministratör kommer du att stödja säljarna i offertarbetet och är behjälplig vid frågor kring specifikationer, orderbokning, leveranser och transporter. I det dagliga arbetet ingår telefon- och mailkontakt med kunder. Tjänsten som säljadministratör på Hylte Tryck är dynamisk och du kan själv vara med och påverka beroende på intresse.

  Vem är du?

  För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, välorganiserad och har ett flexibelt arbetssätt. Du tycker om att ta egna initiativ och ser till att lösa problem som kommer upp på ett smidigt sätt. Det är också viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

  Vid frågor kontakta: Lars Svensson, 0734-42 59 93
  Ansökan skickas till: lars@hyltetryck.se

  Sista ansökningsdatum: 8 mars 2018


 • Trygg leverans på väg

  2017-10-05

  Den senaste upplagan av vår företagsbroschyr är nu tryckt, postad och förhoppningsvis redan på väg till dig.

  I broschyren kan du läsa mer om oss och vår gedigna historia. Om hur vi nu jobbar med trygghetsgaranti och vad det innebär för dig. Du får även en inblick i den högpresterande maskinparken och vårt egna bokbinderi.

  Har du inte fått broschyren än? Eller vill du inte vänta?

  Ladda ner den här • Svenska Designpriset

  2017-09-15

  Serietidning och konstbok tryckta på Hylte Tryck AB kan vinna Svenska Designpriset, vilken är en av landets främsta tävlingar inom grafisk kommunikation. Bland de nominerade bidragen finns Harry T.Vik – en ovanlig serietidning som är tryckt på Hylte Tryck AB i Hylte Bruk.

  I början av september, efter designjuryns första gallring, presenterades alla finalister i Svenska Designpriset. Och i kategorin Redaktionellt – Kundtidning – Print finns en serietidning tryckt i Hylte Bruk. Det handlar om en klassisk serietidning, med inspiration från 60- och 70-talet. Men med imagebärande innehåll som fungerar som en företagspresentation. Idén, innehållet och den kreativa formen står reklambyrån Yellon för, på uppdrag av mötesplatsen Happy Tammsvik norr om Stockholm.

  Hylte Tryck har även tryckt en vacker samisk konstbok, för Peter Wallén Grafiska/ Le Bureau på uppdrag av Bildmuséet i Umeå. Boken är nominerad i kategorin Redaktionellt – Bok – Print.
  -Vi blir alltid glada över bevis på att det vi gör blir bra. Detta var ett ovanligt uppdrag, det är inte varje dag vi trycker en klassisk serietidning, säger Lars Svensson.

  Folkets röst avgör vilka som vinner Svenska Designpriset som avslutas med prisutdelning under festliga former den 19 oktober, på Rondo i Göteborg. • Ledig tjänst - Relationsskapande Utesäljare

  2017-06-27

  Hylte Tryck är det trygga tryckeriet med eget bokbinderi. Vi har varit i tryckeribranschen sedan 1938 och historien har gett oss en djup kunskap. Vi står på stadiga ben med stabilt ägarskap. Våra tryckkunskaper är gedigna. Ett ovärderligt arv som förvaltats och förfinats från generation till generation. Hylte Tryck ingår i Weland koncernen.

  Hylte Tryck söker en Relationsskapande Utesäljare.

  Arbetsuppgifter

  - Du skapa nya långsiktiga kundrelationer
  - Du identifierar potentiella kunder, bokar, planerar och genomför besök
  - Du levererar en helhetslösning

  Läs mer om ansök på: www.enoem.se
  Kontaktperson: Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390


 • Hylte Tryck tilldelas utmärkelse

  2017-03-30

  Boken ”Sturehof menyer 2005–2016” som Hylte Tryck har tryckt, har utsetts till en av Sveriges vackraste böcker av Svensk Bokkonst. Hylte Tryck är ett av två svenska tryckerier som är med på listan.

  Svensk Bokkonst har utsett de 25 vackraste böckerna under 2016. Produktionen av boken ”Sturehof menyer 2005–2016” är sammanhållen av Printrun i Stockholm och tryckt av Hylte Tryck. Boken har tryckts i en specialutgåva i 100 exemplar som sedan bundits in för hand av Leonard Gustafssons bokbinderi. Boken har även tryckts i en vanlig inbunden variant.

  Nu har ”Sturehof menyer 2005–2016” utsetts till en av Sveriges vackraste böcker av Svensk Bokkonst. Lars Svensson, platschef på Hylte Tryck, är glad över utmärkelsen.

  - Det är med stolthet vi mottar denna utmärkelse. Vi tycker alla att det är jätteroligt att vårt arbete har uppmärksammats, säger Lars Svensson.

  Unik bindning

  Hylte Tryck är ett av två svenska tryckerier som är med på listan av vinnare. Enligt Lars Svensson är en av anledningarna till vinsten den unika bindningen av specialutgåvan av boken.

  - Bindningen av boken är ett rent hantverk. Den har bidragit till att vi vunnit utmärkelsen, säger Lars Svensson.

  Inspirera bokbranschen

  Föreningen Svensk Bokkonst utser varje år de 25 vackraste böckerna. Syftet är att stimulera och inspirera bokbranschen till ökad kvalitet inom produktionen av böcker.

  Hylte Tryck tilldelas utmärkelse

 • Ledig tjänst - Prepress medarbetare

  2016-12-21

  Hylte Tryck är det trygga tryckeriet med eget bokbinderi. Vi har varit i tryckeribranschen sedan 1938 och historien har gett oss en djup kunskap. Vi står på stadiga ben med stabilt ägarskap. Våra tryckkunskaper är gedigna. Ett ovärderligt arv som förvaltats och förfinats från generation till generation. Hylte Tryck ingår i Weland koncernen.

  Hylte Tryck söker en kvalitetsmedveten prepress medarbetare. Är du redo för nästa utmaning? Har du arbetat inom prepress och är tekniskt intresserad? Då är tjänsten som prepress medarbetare något för dig!

  Arbetsuppgifter

  - Förberedelse av kundmaterial för tryck
  - Hantering av digitalt kundmaterial, utskjutningar och plåtframställning
  - Lättare underhållsarbete på avdelningen

  Krav specifikation

  - Behärskar engelska och svenska i tal samt skrift
  - Arbetat i Adobes datorprogram

  Personliga egenskaper

  - Gillar utmaningar och fokuserar på resultat
  - Du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten
  - Du har god servicekänsla, samarbetsförmåga och flexibilitet
  - Energisk, strukturerad och klarar av att hålla många bollar i luften
  - En serviceminded person som är inte rädd att kavla upp ärmarna

  Tillträde: Snarast
  Varaktighet: Tillsvidare
  Arbetstid: Dagtid
  Kontaktperson: Lars Svensson, telefon 0345-409 93
  Sista ansökningsdatum: 29 jan
  Ansökan: Skickas till lars@hyltetryck.se