Vi är Tryggeriet

Tryckeri i Hyltebruk. Offset när det är som bäst.

Teknik & Prepress

Vi har varit i branschen sedan 1938 vilket gjort att vi lärt oss en hel del om prepress och tryckteknik. Oavsett om du som kund är osäker på eller har mycket avancerade kunskaper förstår vi och hjälper dig.

Våra två 10-färgpressar gör oss till ett av landets tryckerier med högst kapacitet. Så hög att vi ibland hjälper branschkollegorna när de inte hinner lösa sina uppdrag i tid. I vissa fall är vi ett bättre alternativ än rulloffset. Du kan känna dig trygg med att alla dina trycktekniska frågor får ett svar när du hör av dig till oss.


Trygga vänner

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna så att du kan vara trygg med att du alltid får högsta kvalitet i slutändan. Givetvis tar vi hand om hela processen, från prepress till leverans, och du slipper ha fler än en kontakt.

Leverans & Kvalitet

Vi är en trygg leverantör, vare sig du är ute i ovanligt god tid eller i sista sekund, vare sig du ska trycka i mycket stor eller liten upplaga. Och du kan vara trygg med att du alltid får högsta kvalitet till rätt pris.

Vi finns alltid här för dig och håller dig uppdaterad om hur det går med just din produktion. Och du kan vara trygg med att allting går som det ska - och blir precis som du önskat.

Var och en av oss som jobbar på Tryggeriet lägger hjärta och själ i allt vi gör. Och du kan vara trygg med att vi alltid levererar det bästa vi kan.

Ett eget bokbinderi

Vi har ett eget bokbinderi som fungerar som en direkt förlängning av våra tryckpressar. Vi gör all form av bindning, utför blocklimning, stansning, perforering och bigning. Dessutom utför vi ibladning, wire-o-binding, adressering, inplastning och postlinlämning.

Men som sagt, alla kan inte kunna allt och vi löser inte alla moment inom bokbinderi i huset. Däremot tar vi ansvar för att använda de bästa underleverantörerna för detta så att du tryggt kan invänta det bästa slutresultatet.

Tryckeri i Hyltebruk
sedan 1938

Vi har varit i tryckeribranschen sedan 1938 men egentligen är inte historien så viktig. Vi är tidlösa. Det historien gett oss är djup kunskap som vi tar till vara in i framtiden, likt en evighetsmaskin som hämtar bränsle i erfarenheten. Vi står på stadiga ben med stabilt ägarskap och kommer alltid att ha en maskinpark med ovanligt hög kapacitet och kvalitet.

Våra tryckkunskaper är gedigna hos alla de som arbetat, arbetar, och kommer att arbeta, på vårt tryckeri. Ett ovärderligt arv som förvaltats och förfinats från generation till generation.

Vi har tagit traditionerna ur bruksmentaliteten, lämnat kvar det föråldrade - och fört med oss det fina hantverket och tankesättet in i modern tid. Vi blir vid vår läst. Vi försöker inte vara något som vi inte är men vi lägger vårt hjärta och vår själ i att vara bäst på det vi gör.